REISBUREAU

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van vliegtickets met bestemming over de gehele wereld, 
hieronder vindt u de grootste vliegmaatschappijen waarmee wij samen werken.

1_reizen_copy.png
 

REIZEN VAN EN NAAR HET BUITENLAND? LEES EERST DE INFORMATIE VAN DE RIJKSOVERHEID.

Covid-19

Het ministerie van Buitenlandse Zaken maakt reisadviezen om Nederlanders die naar het buitenland willen reizen goed te informeren over de veiligheidssituatie op een bestemming. Het ministerie van VWSMinisterie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport adviseert, op basis van de analyses van het RIVMRijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu, het ministerie van Buitenlandse Zaken op het gebied van risico’s voor de gezondheid van reizigers en de risico’s voor de volksgezondheid in Nederland. 

De actuele informatie over de verspreiding van het coronavirus SARSsevere acute respiratory syndrome-CoVcoronavirus-2  is sinds het voorjaar van 2020, een belangrijk onderdeel van dit advies. 

Lees meer
 

PCR TEST VERPLICHT

Ook al bent u gevaccineerd bent u verplicht om PCR negatieve uitslag aantonen met een reiscertificaat.

 

REGISTRATIE  TURKIJE

https://register.health.gov.tr/

Het formulier moet binnen 72 uur voor vertrek worden ingevuld.
De informatie op de website moet worden ingevuld om u de juiste informatie te geven en de gezondheid van u en uw dierbaren te beschermen tijdens de Covid-19-pandemie. Op basis van de gegeven informatie wordt automatisch een privé-HES-code aangemaakt. Er kan contact met u opgenomen worden in het geval van enig contact met de Covid-19-patiënt tijdens uw reis en verblijf dankzij de HES-code. Om deze reden is de nauwkeurigheid en updatemogelijkheden van de informatie vrij belangrijk.


Het formulier dat u invult, kan aan de grenzen van de Republiek Turkije worden gecontroleerd of u dit formulier heeft ingevuld of niet, en als u het formulier niet hebt ingevuld of misleidende verklaringen hebt afgelegd, kunt u worden geconfronteerd met juridische en administratieve sancties. Bovendien mag u Turkije misschien niet binnenkomen. (als u geen Turkse staatsburger bent of geen verblijfsvergunning heeft).

 
1_reizen_copy.png
sun3.jpg
pegassus-pasobilet.png
onurair.jpg
corendon.png
atlas.jpg
tuifly.jpg
klm-dreamliner1.jpg